Sajtok

A különféle típusú sajtok közös jellemzői az egyedi, kellemes íz, lágyság, fűszerezettség. kedvező összetétel.

Grillezett diós kecskesajt répával és csirákkal.

-

Sajtok


ANDRÉ KECSKESAJT, FRISS LÁGYSAJT

AZ ANDRÉ friss sajtok lágy, könnyen vágható és kenhető csonka gúla alakú 125g-os illetve rúd alakú 433g-os sajtok, amelyek natúr illetve fűszerezett változatokban (borsos, provance, görögös, fokhagymás) készülnek. Ezek a sajtok előételként, salátákon (grillezve is) levelestésztába, húsokba, töltve, vegetáriánus étrendekben vagy borok mellé kiválóan fogyaszthatók. A vendéglátóipar főleg rúd alakban használja. (Tehéntejből 100g-os kiszerelésben natúr, bazsalikomos, fokhagymás és magyaros fűszerezéssel készülnek.)

Sajtok
Sajtok

ANDRÉ KECSKESAJT VÁGHATÓ FRISS SAJT

Jól szeletelhető, grillezhető kb. 500g-os henger alakú sajtok natúr, snidlinges, borsos fűszerezéssel. Előételként, grillezve, vegetáriánus étrendekben, borok mellé fogyaszthatók. (Tehéntejből is készülhet.)

Sajtok

ANDRÉ KECSKESAJT FÉLKEMÉNY SAJT

Gouda (holland) típusú natúr, fűszerezett és füstölt sajtok 400 és 1000g-os kivitelben készülnek. (Tehéntejből is.) Jól szeletelhetők, vághatóak, reszelhetőek. Minél tovább érnek, annál különlegesebb ízűek. Sajttálakon, rántva, borok mellé fogyaszthatók.

Sajtok

ANDRÉ KECSKESAJT FETAJELLEGŰ

Natúr, sóslében érlelt sajt, kb. 500g-os kivitelben. Salátákhoz, rántva, grillezve fogyasztható.

Sajtok