Receptek

Az alábbi receptek a móri Lovasvendéglő, Hétkúti Lovaspark éttermében készültek.
(Étteremvezető: Lakatos Viktor)
Recept Recept Recept Recept
Hideg előétel
Mandulás kecskesajtgolyók friss salátaágyon (4 személyre)
Vegetáriánus étel
Rétesbatyu (4 személyre)
Vegetáriánus étel
Friss kecskesajttal töltött padlizsán szalagok tojásbundában (4személyre)
Főétel
Szűzérmék paradicsommal és friss kecskesajttal grillezve, zöldbors mártással (4személyre)
       

       
Az alábbi receptek a Gundel Étteremben készültek.
(Készítette: Fodor Sándor - hidegkonyha főnök)
Gundel recept Gundel recept Gundel recept Gundel recept
Vegetáriánus étel
Francia palacsinta
Vegetáriánus étel
Parajjal töltött ravioli kecskesajttal
Vegetáriánus étel
Kecskesajthab konfitált fokhagymával és kacsapörccel salátán
Főétel
Kecskesajt cikórián sütve salátával
Gundel recept
Vegetáriánus étel
Kecskesajt tortácska

Az alábbi receptek a Boom and Brass Étteremben készültek.
Boom and Brass recept Boom and Brass recept
Vegetáriánus étel
Konfitált lazacderék gőzölt spárgával, grillezett vargányával, lazackaviáros fehér hollandi mártással
Vegetáriánus étel
Fokhagymás kecskesajt grillezve, házi zöld salátával, citromos, tejfölös öntettel

További receptek:      
Recept Recept Recept Recept
Vegetáriánus étel
Kecskesajt válogatás
Vegetáriánus étel
Fokhagymás kecskesajt paradicsomos bruschettával
Vegetáriánus étel
Kecskesajt aszalt paradicsomos articsóka tatárral
Vegetáriánus étel
Kecskesajt tekercs édesköménnyel és paradicsom salsával
       
Recept      
Vegetáriánus étel
Kecskesajt torta provanszi zöldségekkel